>

1. I ... a new dress yesterday. A)buy B) bought C)have bought 2. She ... anything since 9 oclock

1. I ... a new dress yesterday. A)buy B) bought C)have bought 2. She ... anything since 9 oclock this morning. a)hasnt eaten b)ate c)didnt eat 3. He ... to school last week.He was ill. a) hasnt gone b)went c) didnt go 4. I ...such a delicious cake. a)have never eaten b)have ever eaten c)never ate 5. ... you ... me last night? a) Have,called b)Do,call c)Did,call 6. She ... married in 2008. a)has got b)got c)have got 7. Jane ... painting. a)always like b)always has liked c)has always liked 8. I ... TV last night. a) didnt watch b)havent watched c)hasnt watched 9. They ... their homework yet. a)have finished b)havent finished c) finished 10. Last year , the Smiths ... to Australia . a)have gone b)went c) have never gone
Категория: Английский язык 2 года назад
На вопрос 2 года назад
евелина Горохова
1. b
2. a
3. c
4. a
5. c
6. b
7. c
8. a
9. b
10. b
Ответ получен 2 года назад
Светлана Вышневецькая

Пожалуйста зарегистрируйтесь/войдите для ответа на вопрос.  Нажмите для входа

Войти на сайт